Vrouw zoek man, Vrouwen zoeken contact met mannen voor een date

40 Plus Dating Sites

België zit vol met 40 plus vrouwen die actief aan het online dating zijn begonnen en hebben zich ingeschreven op één van de 40+ datingsites die u hier zult vinden! Zin om dates te gaan maken en wil jij binnen een korte tijd al op date gaan, zoek dan snel de datingsite die bij u past en schrijf je vandaag nog in als lid! Maak vlug uw profiel compleet en bekijk snel welke 40 plus vrouw een man zoekt en een match is qua interesses en maak contact! Wilt u de zekerheid van een geslaagd contact dan kunt u zich ook nog inschrijven op meerdere datingsites want dan is de kans dat u een vrouw zult vinden nog groter! Probeer het nu, inschrijven is 100% gratis en zonder verdere verplichtigingen en bekijk alle datingadvertenties met singles en maak contact! Alle contacten die u maakt zijn altijd anoniem en discreet! Zin om te gaan daten in Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt, Genk, Brussel, Luik, Brugge, Aalst, Kortrijk of liever bij jou in de buurt? Als lid krijg je direct toegang tot alle vrouwen die vrijgezel zijn en op zoek zijn naar een relatie!
Valen10asingle (48)
48 jarige vrouw uit Antwerpen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Antwerpen

Voor mijn werk ben ik onlangs verhuisd en mijn partner heb ik mooi achter gelaten in mijn vorige huis. Ik wil gewoon een fijne nieuwe start maken omdat ik zeker weet dat het leven meer te bieden heeft dan dat wat ik daar tot nu toe van meegekregen heb.

Interesse in een date met deze 48 jarige vrouw uit Antwerpen? Schrijf je gratis in en maak contact met Valen10asingle!
cougar_milfM (43)
43 jarige vrouw uit 's Gravenwezel zoekt man
Vrouw zoekt Man
's Gravenwezel

Ik ben helaas nog alleen. Ik zie heel veel gelukkige stelletjes vanwege mijn werk. Maar zelf kan ik de man maar niet vinden die mijn hartje komt stelen. Zoek jij net als ik liefde, gezelligheid, trouw dan ben jij misschien wel de man die ik zoek. Zullen we dat gaan ontdekken met een lekker etentje?

Interesse in een date met deze 43 jarige vrouw uit 's Gravenwezel? Schrijf je gratis in en maak contact met cougar_milfM!
FreeBies (49)
49 jarige vrouw uit Gent zoekt man
Vrouw zoekt Man
Gent

Tja, ik ben gewoon in een super geile bui en heb zin in een heerlijke geile vent die mij lekker kan verwennen. Wat ik lekker vind is als een man mij likt terwijl hij met mijn borsten speelt zodat hij me lekker nat maar en daarna diep kan neuken.

Interesse in een date met deze 49 jarige vrouw uit Gent? Schrijf je gratis in en maak contact met FreeBies!
IttakeStwo (41)
41 jarige vrouw uit Aalst zoekt man
Vrouw zoekt Man
Aalst

It take,s two to tango, dat slaat echt op mij. Ik zit in een relatie maar ik krijg meer en meer het idee dat het allemaal van mijn kant af moet komen. Een relatie heb je samen naar mijn idee, en wil daarom nu eens om me heen kijken of ik er misschien aan toe ben om een hele andere wending in mijn leven. Ik ben een goedlachse en vrolijke vrouw die wel van gezelligheid houd. En ik zou het erg spannend te vinden om mijn passionele kant eens te laten zien.

Interesse in een date met deze 41 jarige vrouw uit Aalst? Schrijf je gratis in en maak contact met IttakeStwo!
melany21x (41)
41 jarige vrouw uit Maasmechelen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Maasmechelen

Ik weet dat het heel ongebruikelijk is dat een vrouw hier een man vond die alleenstaand en jong was. Maar daar ben ik ben hier niet voor, ik wil gewoon dat iemand me naar buiten haalt voor koffie en de gebruikelijke vriendelijke praat heb, het klinkt eenvoudig omdat ik ook eenvoudig ben, ik wil gewoon met iemand praten!

Interesse in een date met deze 41 jarige vrouw uit Maasmechelen? Schrijf je gratis in en maak contact met melany21x!
verasexy (49)
49 jarige vrouw uit Bekkerzeel zoekt man
Vrouw zoekt Man
Bekkerzeel

Deze pittige tante heeft zin in een seks feestje. Ik ben nog lekker wild voor mijn leeftijd en nog goed lenig dus daar kunnen we dan allebei van genieten. Ik word het liefst klaar gelikt, zodat mijn kut lekker nat is en jij die harde pik achterlangs in me kan stoten.

Interesse in een date met deze 49 jarige vrouw uit Bekkerzeel? Schrijf je gratis in en maak contact met verasexy!
nasty_Hx (47)
47 jarige vrouw uit Begijnendijk zoekt man
Vrouw zoekt Man
Begijnendijk

Seks is zo heerlijk en wil daar echt niets van missen meer. Een seksmaatje is een heerlijk idee namelijk. En seks kan ik dus overal wel hebben, ook gewoon op een spannende plek kan het perfect en heerlijk zijn hoor.

Interesse in een date met deze 47 jarige vrouw uit Begijnendijk? Schrijf je gratis in en maak contact met nasty_Hx!
tijgerkot (48)
48 jarige vrouw uit Aarschot zoekt man
Vrouw zoekt Man
Aarschot

Volgt

Interesse in een date met deze 48 jarige vrouw uit Aarschot? Schrijf je gratis in en maak contact met tijgerkot!
Openvooralles (46)
46 jarige vrouw uit Zinnik zoekt man
Vrouw zoekt Man
Zinnik

Ik ben een dominante vrouw, en neem graag de touwtjes in handen als het op seksueel gebied aankomt. Natuurlijk sta ik open voor alles en wil eigenlijk meer ontdekken, mijn vriendinnen komen soms met verhalen van wat ze hebben gedaan en dan praat ik netjes mee, maar wil hier zien of ik ook meer variatie op seksueel gebied kan krijgen.

Interesse in een date met deze 46 jarige vrouw uit Zinnik? Schrijf je gratis in en maak contact met Openvooralles!
Janmetette (41)
41 jarige vrouw uit Neder-Over-Heembeek zoekt man
Vrouw zoekt Man
Neder-Over-Heembeek

Ken je dat gevoel dat je na een aantal behoorlijke tegenslagen jezelf een beetje opveegt en met volle moed alles doorstaat. Nou ik heb dat zeker gedaan, het enige dat er nu nog ontbreekt is een leuke man aan wie ik kan laten zien hoe lief, open, warm en wat voor een geweldige vrouw ik ben. Ik ga graag op stap, doe leuke dingen met vriendinnen en met mijn dochter.

Interesse in een date met deze 41 jarige vrouw uit Neder-Over-Heembeek? Schrijf je gratis in en maak contact met Janmetette!
Babsje40 (44)
44 jarige vrouw uit Ingelmunster zoekt man
Vrouw zoekt Man
Ingelmunster

Ik ben net 40 geworden en heb mezelf een aantal dingen beloofd dit jaar te doen: 1. walvissen spotten in Zuid-Afrika, 2. Skydiven, 3. De Tango leren dansen, 4. sex hebben met een vreemde man. Dat laatste hoop ik hier te bereiken!

Interesse in een date met deze 44 jarige vrouw uit Ingelmunster? Schrijf je gratis in en maak contact met Babsje40!
Selma1972 (46)
46 jarige vrouw uit Mal zoekt man
Vrouw zoekt Man
Mal

Hallo, mijn naam is Selma! Ik ben op zoek naar een man die erg actief is en een vrouw gelukkig wil maken in bed! Ik wil gewoon van de tijd genieten terwijl ik vrij ben. Ik hoop dat iemand geïnteresseerd is!

Interesse in een date met deze 46 jarige vrouw uit Mal? Schrijf je gratis in en maak contact met Selma1972!
KarinKjenta (50)
50 jarige vrouw uit Turnhout zoekt man
Vrouw zoekt Man
Turnhout

Na jarenlang alleen te zijn geweest, heb ik nu hopelijk de kans van mijn leven om weer een nieuwe start te maken in mijn liefdesleven. Ik mis het knuffelen met een lieve partner en het delen van verhalen, maar het allerbelangrijkst is dat ik mij weer geliefd wil voelen!

Interesse in een date met deze 50 jarige vrouw uit Turnhout? Schrijf je gratis in en maak contact met KarinKjenta!
Oldbeauty (48)
48 jarige vrouw uit Booitshoeke zoekt man
Vrouw zoekt Man
Booitshoeke

Iedereen om me heen is altijd maar met de smartphones bezig en via het internet zo een gezellige tijd hebben dat ik niet achter kan blijven en me hier ook een account heb gemaakt om te kijken of ik hier ook een leuke en vooral ook spannende man kan tegen komen die ook echt bij me past

Interesse in een date met deze 48 jarige vrouw uit Booitshoeke? Schrijf je gratis in en maak contact met Oldbeauty!
preciouspearl (43)
43 jarige vrouw uit Antwerpen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Antwerpen

Ik maak graag plezier en ook al ga ik richting 40 jaar, ik kan nog even goed zot doen op een dansvloer. Ik zie in elke situatie wel iets positiefs. Denk nu niet dat ik alles zit weg te lachen, ik heb ook wel een serieuze kant en als iemand die me dierbaar is, problemen heeft, dan doe ik alles wat ik kan om te helpen.

Interesse in een date met deze 43 jarige vrouw uit Antwerpen? Schrijf je gratis in en maak contact met preciouspearl!
biehildana (45)
45 jarige vrouw uit Latinne zoekt man
Vrouw zoekt Man
Latinne

Ik ben mijn eigen baas en heb alles goed voor elkaar. Ik heb mijn hele leven hard gewerkt en heb daardoor veel kunnen bereiken, maar niet in de liefde.

Interesse in een date met deze 45 jarige vrouw uit Latinne? Schrijf je gratis in en maak contact met biehildana!
Miessty (44)
44 jarige vrouw uit Godveerdegem zoekt man
Vrouw zoekt Man
Godveerdegem

Ik heb altijd iemand in mijn leven gewild waar ik op kan vertrouwen, ik kan succesvol zijn in het leven, maar er is één ding dat ik zo nodig heb, een man die me speciaal kan laten voelen en me een gewild gevoel kan geven, een man die mij een gelukkige vrouw kan maken.

Interesse in een date met deze 44 jarige vrouw uit Godveerdegem? Schrijf je gratis in en maak contact met Miessty!
YarahY (42)
42 jarige vrouw uit Halmaal zoekt man
Vrouw zoekt Man
Halmaal

Ik ben een dominante vrouw die graag rollenspellen doet. Soft SM en fetish behoren ook tot de mogelijkheid. Anaal geef ik alleen met een dildo.

Interesse in een date met deze 42 jarige vrouw uit Halmaal? Schrijf je gratis in en maak contact met YarahY!
lieveke12730916 (44)
44 jarige vrouw uit Brussegem zoekt man
Vrouw zoekt Man
Brussegem

Hoi, ik ben op zoek naar een leuke maat. Ik ben Maria en ik woon samen met mijn kinderen. Dat zijn er twee. Ik mis wat andere aandacht, dan wat ik thuis allemaal krijg. En natuurlijk het gesprek met een volwassen, maar dan anders dan de gesprekken met mijn collega's of familie. Gewoon dus iemand bij wie jij je op je gemak kan voelen, denk ik.

Interesse in een date met deze 44 jarige vrouw uit Brussegem? Schrijf je gratis in en maak contact met lieveke12730916!
Niksverloren (42)
42 jarige vrouw uit Spa zoekt man
Vrouw zoekt Man
Spa

Laat ik gelijk beginnen door te zeggen dat ik niet op zoek ben naar een relatie. Ik zit op moment in een relatie en dat bevalt. Wat zoek ik dan hier? Ja dat is een goede vraag. Ik ben op zoek naar een leuk mailcontact. En vandaar uit zien of wij elkaar een keertje gaan ontmoeten. Natuurlijk is deze mogelijkheid open. Ik ben een spontane gezellige vrouw in voor een grapje en dolletje op zijn tijd. Dus pas op beetje plagen hoort er bij hoop dat je daar ook tegen kan. Leven is al zo somber en zonder veel gelach.

Interesse in een date met deze 42 jarige vrouw uit Spa? Schrijf je gratis in en maak contact met Niksverloren!
Alexandrina (45)
45 jarige vrouw uit Brussel zoekt man
Vrouw zoekt Man
Brussel

Zie je die kont? Nou moet ik dan nog meer zeggen? Wil je die niet eens even voelen uit proberen en lekker neuken? Ook heb ik een strak kutje en een stel bij passende tieten al met al een super geil pakketje dus. Need i say more?

Interesse in een date met deze 45 jarige vrouw uit Brussel? Schrijf je gratis in en maak contact met Alexandrina!
OpenDag (49)
49 jarige vrouw uit Westende zoekt man
Vrouw zoekt Man
Westende

Ik ben al weer een hele tijd getrouwd, maar helaas stelt de seks inmiddels al een tijdje niks meer voor. Ik heb dan ook geen zin om me daar maar bij neer te leggen. Ik ben dan via deze weg op zoek naar een man die het nog wel lekker spannend wil gaan maken met mij.

Interesse in een date met deze 49 jarige vrouw uit Westende? Schrijf je gratis in en maak contact met OpenDag!
XRenskeX (44)
44 jarige vrouw uit Sint-Lambrechts-Woluwe zoekt man
Vrouw zoekt Man
Sint-Lambrechts-Woluwe

Ik kom uit een fijne relatie maar toch is het alleen zijn niks voor mij. Ik denk continu eraan om dingen samen te doen want alleen kan ik niet goed tegen. Niemand zou alleen moeten zijn toch?

Interesse in een date met deze 44 jarige vrouw uit Sint-Lambrechts-Woluwe? Schrijf je gratis in en maak contact met XRenskeX!
Listig (46)
46 jarige vrouw uit Berendrecht zoekt man
Vrouw zoekt Man
Berendrecht

Ik zal mij voorstellen: Ik ben Lisette, een gescheiden moeder met twee kinderen. Allebei zijn sinds kort op hunzelf gaan wonen. En nu is het huis leeg. Aan de ene kant is het heerlijk. Ik kan doen en laten wat ik wil. Je moest eens wat voor geile dingen mij nu bezig houden... Maar nadat mijn ex man was vertrokken, begon de eenzaamheid al een beetje in te slaan. En nu dat de kids uit de deur uit zijn, is het nog beroerder! Ik wil natuurlijk niet als een eenzame vrijster overkomen, maar god wat heb ik trek in een man!! Ik ben niet een persoon die in het weekends de kroeg instap, om een man aan te spreken.

Interesse in een date met deze 46 jarige vrouw uit Berendrecht? Schrijf je gratis in en maak contact met Listig!
Caro-lien (45)
45 jarige vrouw uit Brussel zoekt man
Vrouw zoekt Man
Brussel

Zo spannend dit en ik heb nog nooit eerder op deze manier de aandacht op mijzelf gevestigd. De zenuwen gieren wel door mijn lijf nu, maar wie A zegt moet ook B zeggen. A heb ik nu gedaan door hier een account aan te maken. B is om een date te scoren en zien waar het schip wel of niet gaat stranden. Diep in mijn hart hoop ik dat het schip strand op rustige baaien waarin wij gelukkig zijn met elkaar. De golven van liefde daar wil ik op belanden.

Interesse in een date met deze 45 jarige vrouw uit Brussel? Schrijf je gratis in en maak contact met Caro-lien!
Katess (42)
42 jarige vrouw uit Latour zoekt man
Vrouw zoekt Man
Latour

Ik ben zo gefocust in mijn carrière dat ik geen tijd heb om gelukkig te zijn, als je dat kunt veranderen, zal ik zeker veel met je doen. Het is lang geleden dat ik bij een goede man ben geweest.

Interesse in een date met deze 42 jarige vrouw uit Latour? Schrijf je gratis in en maak contact met Katess!
LianVanD (42)
42 jarige vrouw uit Gentbrugge zoekt man
Vrouw zoekt Man
Gentbrugge

Na twee lange relaties leek het mij een beter idee en ook gerustgevender gevoel om ook niet meer aan vaste relaties te beginnen en valse hoop op te bouwen om een relatie, want aan de ene kant tot niets uitloopt of onbetrouwbaar is. Ik geef mijn voorkeur nu, meer ook uit nieuwsgierigheid aan leuke dates. liefst eenmalig, en als er eventueel een klik is, voor meerdere keren. Maar zeker niet meer een vaste liefdes relatie.

Interesse in een date met deze 42 jarige vrouw uit Gentbrugge? Schrijf je gratis in en maak contact met LianVanD!
Shronn_ (47)
47 jarige vrouw uit Bornem zoekt man
Vrouw zoekt Man
Bornem

Ik weet dat ik op dit moment vrijgezel ben, ik ben net gescheiden, maar ik heb geen plannen om weer serieus te gaan! Ik denk dat ik nu gewoon lol moet maken en niet moet focussen op alles wat emotionele gehechtheid inhoudt!

Interesse in een date met deze 47 jarige vrouw uit Bornem? Schrijf je gratis in en maak contact met Shronn_!
SmileJasmin (42)
42 jarige vrouw uit Elst zoekt man
Vrouw zoekt Man
Elst

Als je het leuk vindt om met een zorgzame vrouw rond te hangen, dan moeten we eens samen zijn. Ik ben op zoek naar een welgemanierde man om mijn vriend te zijn en misschien nog wel meer dan dat. Ik ga graag uit eten voor een kopje koffie en heb een lekker lang gesprek.

Interesse in een date met deze 42 jarige vrouw uit Elst? Schrijf je gratis in en maak contact met SmileJasmin!
Redhotsletje (40)
40 jarige vrouw uit Mechelen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Mechelen

Ik kijk regelmatig naar een pornofilm, en zie daar dingen waar ik alleen maar over kan dromen. Ik ben getrouwd, en mijn man houd alleen van de standaard standjes. Niet dat dat niet lekker is, maar ik wil zoveel meer. Ik wil experimenteren, en een keer een andere man diep in mij voelen. Ik wil vreemdgaan, een seksmaatje. Gewoon veel seks, een trio lijkt mijn ook wel spannend!

Interesse in een date met deze 40 jarige vrouw uit Mechelen? Schrijf je gratis in en maak contact met Redhotsletje!
MotherNature70 (47)
47 jarige vrouw uit Lichtervelde zoekt man
Vrouw zoekt Man
Lichtervelde

Hallo, jongens! Ik ben een zelfverzekerde, oudere vrouw die weet wat ze wil. Ik ben al geruime tijd gescheiden en ik heb niet echt iemand in mijn leven gehad na het incident. Dus ik ben hier om iets te vinden waar ik voor kan zorgen.

Interesse in een date met deze 47 jarige vrouw uit Lichtervelde? Schrijf je gratis in en maak contact met MotherNature70!
Rijpenalleen (47)
47 jarige vrouw uit Ravels zoekt man
Vrouw zoekt Man
Ravels

Ik heb even tijd nodig gehad om mijn leven na mijn scheiding op de rails te krijgen, maar heb dat toch voor elkaar. Ik ben dan nu ook niet direct op zoek naar een nieuwe relatie, maar meer iemand om gewoon regelmatig lekker van te kunnen genieten

Interesse in een date met deze 47 jarige vrouw uit Ravels? Schrijf je gratis in en maak contact met Rijpenalleen!

40+ Vrouwen zoeken een man voor een date

België zit vol met 40+ vrouwen die single zijn en toe zijn aan een nieuwe liefde, relatie en maar al te graag willen daten! Wil jij een date met een alleenstaande vrouw van 40 jaar en ouder, maak vandaag nog je profiel gratis aan via Vrouwzoekman.be en bekijk welke vrouwen nu te benaderen zijn en maak contact. Elke dag melden zich nieuwe vrouwen aan als lid en met zoveel leden is de kans groot dat je snel iemand zult vinden die dezelfde interesses heeft als jou! Bezoek de chat en ontdek snel wie er nu online benaderbaar zijn, spreek andere leden aan in de chat en leer elkaar kennen via een leuk en spannende gesprek. Iemand gevonden die een match is bij jou profiel, spreek dan snel af voor een leuke date!

Vrouwen van 40+ willen daten

Bent u een man die op zoek is naar een vrouw van 40+ om contact mee te maken voor een leuke date! Momenteel zijn er 23050 vrouwen van 40+ zijn nu actief bezig met online dating en nu op zoek naar een man die wilt daten en serieus een nieuwe relatie wilt beginnen en een vrouw zoekt! Ziet u hier iemand waarmee u wel contact wilt maken om beter te leren kennen voor misschien wel een afspraakje, wordt dan gratis lid en maak snel contact met haar en wellicht bloeit er wat leuks uit uw contacten! Alle contacten die je maakt zijn altijd discreet en anoniem! Wissel je gegevens pas uit als je zeker weet dat je elkaar gaat ontmoeten voor een date en spreek altijd af voor je eerste date voor een gezellig kopje koffie of een diner in een restaurant!