Vrouw zoek man, Vrouwen zoeken contact met mannen voor een date

50 Plus Dating Sites

België zit vol met 50 plus vrouwen die actief aan het online dating zijn begonnen en hebben zich ingeschreven op één van de 50+ datingsites die u hier zult vinden! Zin om dates te gaan maken en wil jij binnen een korte tijd al op date gaan, zoek dan snel de datingsite die bij u past en schrijf je vandaag nog in als lid! Maak vlug uw profiel compleet en bekijk snel welke 50 plus vrouw een man zoekt en een match is qua interesses en maak contact! Wilt u de zekerheid van een geslaagd contact dan kunt u zich ook nog inschrijven op meerdere datingsites want dan is de kans dat u een vrouw zult vinden nog groter! Probeer het nu, inschrijven is 100% gratis en zonder verdere verplichtigingen en bekijk alle datingadvertenties met singles en maak contact! Alle contacten die u maakt zijn altijd anoniem en discreet! Zin om te gaan daten in Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt, Genk, Brussel, Luik, Brugge, Aalst, Kortrijk of liever bij jou in de buurt? Als lid krijg je direct toegang tot alle vrouwen die vrijgezel zijn en op zoek zijn naar een relatie!
Volleerde (57)
57 jarige vrouw uit Oudenaarde zoekt man
Vrouw zoekt Man
Oudenaarde

Door ervaring wordt men wijs zeggen ze en zo is het ook. Na een jarenlange relatie inderdaad wijs geworden. En in dat op zicht ben ik de kat uit de boom kijker geworden. Ik ben een optimistisch type eerlijk en betrouwbaar en laat mensen graag in hun eigenwaarde. Ja wat niet al meer best moeilijk om zo even wat over jezelf te zeggen. Het moet voor de ander toch aantrekkelijk overkomen. Maar als je me leert kennen dan moet je open staan voor me. En dat krijg je andersom ook terug.

Interesse in een date met deze 57 jarige vrouw uit Oudenaarde? Schrijf je gratis in en maak contact met Volleerde!
Zoemaralen (54)
54 jarige vrouw uit Ham zoekt man
Vrouw zoekt Man
Ham

Hallo ik zal mij even voorstellen, ik ben Zoe. Een gescheiden maar gelukkige vrouw. 2 volwassen kinderen en nu weer een hoop tijd voor mijzelf. Ik ben opzoek naar een man om die tijd mee te delen. Ik reis graag maar heb dat helaas de laatste tijd niet meer kunnen doen. Dicht bij huis ga ik graag fietsen, wandelen of winkelen.

Interesse in een date met deze 54 jarige vrouw uit Ham? Schrijf je gratis in en maak contact met Zoemaralen!
Nieuwwie (50)
50 jarige vrouw uit Everbeek zoekt man
Vrouw zoekt Man
Everbeek

Spannend dit! Zeker nadat ik gescheiden ben en erg gedreven ben om weer in leuk contact te komen met een gezellige man. Ik ben een gezellige vrouw, hou van lachen en sta positief in het leven. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn rust, ga een dag op stap of kijk een goede film.

Interesse in een date met deze 50 jarige vrouw uit Everbeek? Schrijf je gratis in en maak contact met Nieuwwie!
Gelukkigebomma (56)
56 jarige vrouw uit Sint-Niklaas zoekt man
Vrouw zoekt Man
Sint-Niklaas

Om uit een bepaalt hoekje te breken heb ik de stoute schoenen aan getrokken en mijn eigen hier aangemeld. Er zijn vrienden van mij die vinden dat ik maar een stoffig beroep heb en eens onder de mensen moet gaan komen. Tja, je moet weten ik werk als begrafenispersoneel. Het is mooi werk maar ook heel triest en dankbaar werk. Maar deze gezellige oma daar zit heus nog wel genoeg pit in om eens leuke gezellige uitstapjes te gaan maken. Dus mannen vind jij mij spontaan genoeg om eens een gokje te gaan wagen?

Interesse in een date met deze 56 jarige vrouw uit Sint-Niklaas? Schrijf je gratis in en maak contact met Gelukkigebomma!
Lnnxx_ (60)
60 jarige vrouw uit Kinrooi zoekt man
Vrouw zoekt Man
Kinrooi

Ik wil er wel eens achter zien te komen wat nou dat fijne gevoel geeft als ik mij hier inschrijf op deze datingsite. Ingeschreven dus! Ik ben een normale, makkelijke vrouw. Mijn kinderen hebben allemaal hun eigen gezinnetje en daarom woon ik nu alleen. Ik zou graag een man willen leren kennen die mijn vaste partner wel zou willen zijn en die mij weer dat vleugje geluk kan bezorgen waar ik zo aan toe ben.

Interesse in een date met deze 60 jarige vrouw uit Kinrooi? Schrijf je gratis in en maak contact met Lnnxx_!
Bloemendame (60)
60 jarige vrouw uit Brugge zoekt man
Vrouw zoekt Man
Brugge

Ik kom genoeg mannen in mijn leven tegen ,maar het lijkt wel of ze allemaal en relatie hebben of te druk zijn voor een relatie. Daarom heb ik er voor gekozen om mijn horizon te verbreden en verder te gaan kijken dan mijn eigen omgeving. Vandaar dat ik contact via hier zoek ,mijn einddoel is een serieuze relatie!

Interesse in een date met deze 60 jarige vrouw uit Brugge? Schrijf je gratis in en maak contact met Bloemendame!
Fabiola6105 (56)
56 jarige vrouw uit Hansbeke zoekt man
Vrouw zoekt Man
Hansbeke

Ik ben nog jong genoeg om opnieuw te beginnen. 2 jaar geleden ben ik gescheiden en er ging toen een wereld voor me open, dat had ik eerder moeten weten. Maar nu mijn leven weer wat rustiger is geworden, denk ik dat het tijd is geworden om weer een stapje verder te gaan. Ik zou graag een man leren kennen om samen met mij die weg te bewandelen.

Interesse in een date met deze 56 jarige vrouw uit Hansbeke? Schrijf je gratis in en maak contact met Fabiola6105!
helpzoekxz (51)
51 jarige vrouw uit Reet zoekt man
Vrouw zoekt Man
Reet

Er is mij verteld dat ik de spanning waar ik naar op zoek ben hier kan vinden! In de vorm van ontspanning en afleiding in de slaapkamer. Meer dan dat heb ik op dit moment eigenlijk niet nodig. Laten wij het daarom eerst op een hete avond houden, goed?

Interesse in een date met deze 51 jarige vrouw uit Reet? Schrijf je gratis in en maak contact met helpzoekxz!
BoontjeFoontje (59)
59 jarige vrouw uit Ename zoekt man
Vrouw zoekt Man
Ename

Zoals sommige mannen het noemen, een volle rubensvrouw en pittige tante op zoek naar haar discrete man voor intens plezier. Dat ik in een relatie zit, moet absoluut geen probleem zijn, heeft mijn vriend namelijk ook niet. Het gaat puur om de seks en niet om de liefde.

Interesse in een date met deze 59 jarige vrouw uit Ename? Schrijf je gratis in en maak contact met BoontjeFoontje!
Puma1965 (52)
52 jarige vrouw uit Mortsel zoekt man
Vrouw zoekt Man
Mortsel

Ik ben een vrouw die op zoek naar een sexueel getint avontuurtje met alles erop en der aan.Ik hou van tedere mannen die houden van humor en romantiek. Jonge mannen ook welkom.

Interesse in een date met deze 52 jarige vrouw uit Mortsel? Schrijf je gratis in en maak contact met Puma1965!
princesinha (60)
60 jarige vrouw uit Antwerpen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Antwerpen

Ben een vrouw met een extra maatje meer en een man. Ik ga graag naar me kroegje en heb vele vrienden. Zoek een vervanger voor mij man die mij niet genoeg seks wil geven! Hij beloofd veel, maar komt weinig uit. Ik heb eerder met andere mannen seks gehad, maar het word een beetje te dicht bij huis. Zoek iemand via deze website die interesse heeft om flink te gaan vrijen met een getrouwde vrouw.

Interesse in een date met deze 60 jarige vrouw uit Antwerpen? Schrijf je gratis in en maak contact met princesinha!
HeetPepertje (50)
50 jarige vrouw uit Brussel zoekt man
Vrouw zoekt Man
Brussel

Ik hou van spicy food en spicy seks. En om dan nog meer uit de biecht te klappen: ik eet graag van 2 walletjes ;) Na 20 jaar huwelijk mag je toch ook wel eens iets anders hebben, nee? Als jij elke dag hetzelfde eten krijgt voorgeschoteld, dan weet ik zeker dat je het na een tijdje meer dan beu bent en naar iets anders verlangt.

Interesse in een date met deze 50 jarige vrouw uit Brussel? Schrijf je gratis in en maak contact met HeetPepertje!
MaraHot (60)
60 jarige vrouw uit Kortrijk zoekt man
Vrouw zoekt Man
Kortrijk

Deze getrouwde vrouw wil wel eens iets anders dan een saaie man die altijd maar het zelfde wil op seks gebied. Ik ben er aan toe om eens totaal anders bewerkt te gaan worden door een heerlijke geile man. Ik sta open voor hele nieuwe dingen want veel weet ik niet eens. Zo heb ik wel eens de vraag gehad van een vriendin of ik het anaal heb gedaan. Nou ik zou niet weten hoe dat is want mijn man houd daar niet van. Hij moet de standaard dingen meer niet. Ik wil dol graag eens anaal genomen worden en de ervaring beleven dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Maar ook gewoon andere heerlijke dingen. Ben jij die man die mij dat kan leren?

Interesse in een date met deze 60 jarige vrouw uit Kortrijk? Schrijf je gratis in en maak contact met MaraHot!
leen19590924 (58)
58 jarige vrouw uit Nazareth zoekt man
Vrouw zoekt Man
Nazareth

Volgt

Interesse in een date met deze 58 jarige vrouw uit Nazareth? Schrijf je gratis in en maak contact met leen19590924!
MiracleJuul (51)
51 jarige vrouw uit Sint-Joost-ten-Node zoekt man
Vrouw zoekt Man
Sint-Joost-ten-Node

Excentriek, dat is een woord waar ik mijzelf mee kan omschrijven. En ik hoop hier ook een man te vinden die een beetje apart is zodat wij elkaar kunnen verrassen met het een en ander. Laten we gewoon eens afspreken en kijken of wij ook wat met elkaar gemeen hebben?

Interesse in een date met deze 51 jarige vrouw uit Sint-Joost-ten-Node? Schrijf je gratis in en maak contact met MiracleJuul!
Centrumaat (51)
51 jarige vrouw uit Turnhout zoekt man
Vrouw zoekt Man
Turnhout

Sinds een tijdje ben ik weduwe, en eigenlijk wel toe aan een nieuwe maatje, Mijn man zei nog op zijn sterfbed, zorg wel dat je een nieuwe man vind. Want ik wil niet dat je alleen blijft. Ik heb eerst een tijdje zo iets gehad van, nee ik wil niet. Maar uit eindelijk hebben mijn kinderen het toch gezegd, Mam ga eens op zoek, Doe wat pa van je verlangt! dus hierbij mijn oproepje! Welke man kan er voor zorgen dat ik weer gelukkig wordt.

Interesse in een date met deze 51 jarige vrouw uit Turnhout? Schrijf je gratis in en maak contact met Centrumaat!
CherryB (53)
53 jarige vrouw uit Wommelgem zoekt man
Vrouw zoekt Man
Wommelgem

Een hete mama hier hoor. Ik weet van aanpakken tussen de lakens, laat dat maar aan mij over. Liefst met jonge stoute mannen, die zo veel met goesting zitten.

Interesse in een date met deze 53 jarige vrouw uit Wommelgem? Schrijf je gratis in en maak contact met CherryB!
HotBrecht (54)
54 jarige vrouw uit Brugge zoekt man
Vrouw zoekt Man
Brugge

Samen met mijn man heb ik een goedlopende autohandel in occasions. Ik heb een goede relatie met mijn man en hij heeft mij eerlijk verteld dat hij een jongere vrouw heeft leren kennen waar hij graag als ik het goed vind regelmatig sex mee wil hebben. Mijn toestemming heeft hij gekregen op voorwaarde dat ik een lekkere man mag zoeken voor regelmatige sex en dat die mij ook gewoon mijn deel moet geven van de sex. Dus bij deze mannen, ik bied mij aan voor regelmatig sex.

Interesse in een date met deze 54 jarige vrouw uit Brugge? Schrijf je gratis in en maak contact met HotBrecht!
Miekeanne (51)
51 jarige vrouw uit Keiem zoekt man
Vrouw zoekt Man
Keiem

Na een huwelijk van vijftien jaar was bij ons de koek op en ben ik gescheiden. Ik heb even bij de pakken neer gezeten, maar nu heb ik mijn leven weer opgepakt. Ik woon samen met mijn twee dochters in een klein appartementje en ik heb mijn leven eigenlijk best wel weer op orde. Het is , vind ik, nu wel weer tijd voor een man in mijn leven. Laten we gewoon rustig aan beginnen en dan kijken hoe het gaat. Ik heb er weer zin in, in ieder geval, dus ik hoop dat er iemand is die het met mij wil proberen.

Interesse in een date met deze 51 jarige vrouw uit Keiem? Schrijf je gratis in en maak contact met Miekeanne!
lieevChantal (53)
53 jarige vrouw uit Herderen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Herderen

Het is best eenzaam in de weekenden, heb jij daar ook last van?? Ik heb echt behoefte aan gezelschap, dus als je ook tijd en zin hebt wil je dan bij mij thuis komen? Spreek je wel gelijk bij iemand thuis af of wil je liever op neutraal terrein onze eerste ontmoeting? Ik ben benieuwd! Dikke kus en hopelijk tot snel!!

Interesse in een date met deze 53 jarige vrouw uit Herderen? Schrijf je gratis in en maak contact met lieevChantal!
PuurNatuur59 (59)
59 jarige vrouw uit Luik zoekt man
Vrouw zoekt Man
Luik

Deze hete milf is op zoek naar een man die haar kan blussen en temmen. Want mijn nood is hoog en ben altijd geil. Nu had ik een vaste seks partner maar die is met de noorderzon vertrokken. Waarschijnlijk omdat hij niet meer aan mijn wensen kon voldoen. Terwijl hij het best nog wel bij kon benen. Maar ik wilde graag eens wat anders gaan ontdekken dan alleen op zijn hondjes, recht toe recht aan seks. Ik wil eens anaal genomen worden en andere dingen ervaren op seks gebied. Of ben ik nu de oversekste oma die raar in haar hoofd is? Ik hoop toch echt niet en ik hier juist die man kan en mag vinden gaan die mij bijvoorbeeld door het hele huis rond neukt op alle plekken die je normaal nooit ziet!

Interesse in een date met deze 59 jarige vrouw uit Luik? Schrijf je gratis in en maak contact met PuurNatuur59!
FineTaste0 (54)
54 jarige vrouw uit Piringen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Piringen

Ik ben een praktische en betrouwbare persoon die een zeer hoge waarde hecht aan stabiliteit en veiligheid alleen. Door optimistisch en positief te zijn, blijf ik leven. Heb een aardige vriend nodig.

Interesse in een date met deze 54 jarige vrouw uit Piringen? Schrijf je gratis in en maak contact met FineTaste0!
Yola1968 (50)
50 jarige vrouw uit Hofstade zoekt man
Vrouw zoekt Man
Hofstade

Ik zou graag een maatje in mijn leven hebben om tijd mee door te brengen. Op basis van een vriendschap natuurlijk, dat is zo'n prettig gevoel. Ik denk dat we het ongeacht wat kunnen doen. Ik hou gewoon van het idee om het samen te hebben, hoe zit het met jou?

Interesse in een date met deze 50 jarige vrouw uit Hofstade? Schrijf je gratis in en maak contact met Yola1968!
Maarzostout (56)
56 jarige vrouw uit Mariekerke zoekt man
Vrouw zoekt Man
Mariekerke

Ja, ik ga vreemd en daar schaam ik me niet voor. Heb nu eenmaal een gezond libido en mijn man kan me niet bij benen. Wil ook graag van alles uit proberen wat ik nog niet gedaan heb. Voor mij is dit de eerste keer dat ik vreemd ga maar wil wel eens kijken welke spanning dit bij me teweeg brengt.

Interesse in een date met deze 56 jarige vrouw uit Mariekerke? Schrijf je gratis in en maak contact met Maarzostout!
EasyGoing0404 (53)
53 jarige vrouw uit Olmen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Olmen

Een fladderaar, een vrije vogel is iets wat ik altijd al geweest ben. Terwijl mijn vriendinnen allemaal hun gezin aan het stichten waren, was ik bezig met hoger op komen, en nu hun het druk hebben met de kinderen, ben ik druk met mijn seksleven, of wat daar dan van over is. Ik kan jou vertellen niet zo heel veel. Een paar jaar terug ging ik nog regelmatig op pad en pikte dan wel een man op, maar dat werkt op de een of andere manier niet meer. Ik ben toch zeker niet nu al te oud voor een lekkere date vol seks?!

Interesse in een date met deze 53 jarige vrouw uit Olmen? Schrijf je gratis in en maak contact met EasyGoing0404!
SushiGranny (55)
55 jarige vrouw uit Klemskerke zoekt man
Vrouw zoekt Man
Klemskerke

Ik stel mij graag aan jullie voor als een actieve vrouw van middelbare leeftijd. Ik ben een echte levensgenieter die graag uit eten gaat. Ik ben het stilaan beu aan het worden dat ik steeds met mijn vriendinnen aan tafel zit. Ik zou me er wel prettig bij voelen als ik weer opnieuw met een man aan tafel zou kunnen zitten.

Interesse in een date met deze 55 jarige vrouw uit Klemskerke? Schrijf je gratis in en maak contact met SushiGranny!
Veerooniicaa66 (51)
51 jarige vrouw uit Ebly zoekt man
Vrouw zoekt Man
Ebly

Het is Veronica hier! Ik ben wanhopig en geil! Ik kan mezelf gewoon niet meer bevatten. Mijn poesje wordt nu te strak, het is alsof ik weer maagd ben. Ik heb al een tijdje geen leuke fuck meer gehad. Ik heb een jonge, hete man nodig om me goed te neuken.

Interesse in een date met deze 51 jarige vrouw uit Ebly? Schrijf je gratis in en maak contact met Veerooniicaa66!
Lilililian (53)
53 jarige vrouw uit Weert zoekt man
Vrouw zoekt Man
Weert

Ik ben op zoek naar romantiek, sterke en diepe gevoelens, een leven vol liefde en gelach. Van mijn kant zal ik mijn geliefde liefhebben en steunen. Ik wil voor altijd een gelukkig gezin met een sterke liefde creëren. Ik ben een romantische vrouw vol liefde. Ik ben een prachtig voorbeeld van een intelligente vrouw. Ik ben makkelijk in de omgang, opwindende, leuke en lieve dame.

Interesse in een date met deze 53 jarige vrouw uit Weert? Schrijf je gratis in en maak contact met Lilililian!
Baguetteke (57)
57 jarige vrouw uit Deurne zoekt man
Vrouw zoekt Man
Deurne

Ik vind het doodeng om dit te doen, vandaar nog even geen diepgaande info behalve dat ik een vlotte dame ben. En heb genoeg leuke familie en vrienden om me heen, maar begin toch steeds vaker een maatje te missen, om gewoon me weer meer vrouw te voelen ! Vind dit wel een heel spannend ding, moet weer even wennen ook om weer op zoek te gaan haha !! Twijfel , twijfel wel of niet aanmelden. Maar ach wat heb ik te verliezen. Ben vast niet de enige die dit eng vindt? ;

Interesse in een date met deze 57 jarige vrouw uit Deurne? Schrijf je gratis in en maak contact met Baguetteke!
Stoutou19670823 (50)
50 jarige vrouw uit Sint-Amands zoekt man
Vrouw zoekt Man
Sint-Amands

Eigenlijk ben ik best wel veeleisend geweest in de afgelopen jaren. Hierdoor is het niet gelukt om een geschikte partner te vinden. Misschien moet ik mijn standaarden wat lager leggen en ook de oudere man een kans geven.

Interesse in een date met deze 50 jarige vrouw uit Sint-Amands? Schrijf je gratis in en maak contact met Stoutou19670823!
LieveRam (57)
57 jarige vrouw uit Mechelen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Mechelen

Toffe 52 jarige madam wil graag gevonden worden door een eerlijke,moderne,lieve man.

Interesse in een date met deze 57 jarige vrouw uit Mechelen? Schrijf je gratis in en maak contact met LieveRam!
ZeldaN01 (53)
53 jarige vrouw uit Jette zoekt man
Vrouw zoekt Man
Jette

Ik heb een stijlvolle haarstijl en outfits, daarom houdt mijn kleinkind zo van me ze is dol op me . Ik geef de voorkeur aan vriendelijkheid in mijn leven en streef ernaar om zorgzaam te zijn. Maar heb op andere tijden vieze gedachtes.

Interesse in een date met deze 53 jarige vrouw uit Jette? Schrijf je gratis in en maak contact met ZeldaN01!

50+ Vrouwen zoeken een man voor een date

België zit vol met 50+ vrouwen die single zijn en toe zijn aan een nieuwe liefde, relatie en maar al te graag willen daten! Wil jij een date met een alleenstaande vrouw van 50 jaar en ouder, maak vandaag nog je profiel gratis aan via Vrouwzoekman.be en bekijk welke vrouwen nu te benaderen zijn en maak een 50 plus contact. Elke dag melden zich nieuwe vrouwen aan als lid en met zoveel leden is de kans groot dat je snel iemand zult vinden die dezelfde interesses heeft als jou! Bezoek de chat en ontdek snel wie er nu online benaderbaar zijn, spreek andere leden aan in de chat en leer elkaar kennen via een leuk en spannende gesprek. Iemand gevonden die een match is bij jou profiel, spreek dan snel af voor een leuke date!

Vrouwen van 50+ willen daten

Bent u een man die op zoek is naar een vrouw van 50+ om contact mee te maken voor een leuke date! Momenteel zijn er 11640 vrouwen van 50+ zijn nu actief bezig met online dating en nu op zoek naar een man die wilt daten en serieus een nieuwe relatie wilt beginnen en een vrouw zoekt! Ziet u hier iemand waarmee u wel contact wilt maken om beter te leren kennen voor misschien wel een afspraakje, wordt dan gratis lid en maak snel contact met haar en wellicht bloeit er wat leuks uit uw contacten! Alle contacten die je maakt zijn altijd discreet en anoniem! Wissel je gegevens pas uit als je zeker weet dat je elkaar gaat ontmoeten voor een date en spreek altijd af voor je eerste date voor een gezellig kopje koffie of een diner in een restaurant!