Vrouw zoek man, Vrouwen zoeken contact met mannen voor een date

50 Plus Dating Sites

België zit vol met 50 plus vrouwen die actief aan het online dating zijn begonnen en hebben zich ingeschreven op één van de 50+ datingsites die u hier zult vinden! Zin om dates te gaan maken en wil jij binnen een korte tijd al op date gaan, zoek dan snel de datingsite die bij u past en schrijf je vandaag nog in als lid! Maak vlug uw profiel compleet en bekijk snel welke 50 plus vrouw een man zoekt en een match is qua interesses en maak contact! Wilt u de zekerheid van een geslaagd contact dan kunt u zich ook nog inschrijven op meerdere datingsites want dan is de kans dat u een vrouw zult vinden nog groter! Probeer het nu, inschrijven is 100% gratis en zonder verdere verplichtigingen en bekijk alle datingadvertenties met singles en maak contact! Alle contacten die u maakt zijn altijd anoniem en discreet! Zin om te gaan daten in Antwerpen, Gent, Leuven, Hasselt, Genk, Brussel, Luik, Brugge, Aalst, Kortrijk of liever bij jou in de buurt? Als lid krijg je direct toegang tot alle vrouwen die vrijgezel zijn en op zoek zijn naar een relatie!
hogetoren (52)
52 jarige vrouw uit Brussel zoekt man
Vrouw zoekt Man
Brussel

Ik kan hier schrijven hoe zwaar ik het wel neit heb gehad na de scheiding, maar ik kan beter vertellen hoe ik er helemaal uit mijn diepe dal ben gekomen, mede door mijn dochter. Zijn is mijn grote steun en toeverlaat! En raadde mij zelfs aan een nieuwe maatje/liefde te vinden. Liefde vind je nooit, maar komt op je af wanneer de tijd daar is. Althans, dat is wat mij nu is geleerd. En zo weet iedereen wel zijn wijze spreuken aan te smeren. Zullen we gewoon met een schone lei beginnen en zien waar het schip strandt?

Interesse in een date met deze 52 jarige vrouw uit Brussel? Schrijf je gratis in en maak contact met hogetoren!
Wereldmeid (58)
58 jarige vrouw uit Aarschot zoekt man
Vrouw zoekt Man
Aarschot

Ik zou zeggen als je veel van me wil weten en me beter wil leren kennen vraag het me gerust, ik bijt zeker niet hoor :-) Maar even kort over mezelf: Lief, geduldig, behulpzaam, soms een tikkeltje koppig en zoek vooral een leuke man voor nu.

Interesse in een date met deze 58 jarige vrouw uit Aarschot? Schrijf je gratis in en maak contact met Wereldmeid!
AntoinetteL (54)
54 jarige vrouw uit Bekegem zoekt man
Vrouw zoekt Man
Bekegem

Ik ben een vrouw uit West-Vlaanderen op zoek naar een leuke spontane man. Sinds een jaar of twee woon ik in Bekegem, nog lang niet alles gezien en ontdekt in de omgeving. Wie helpt mij hierbij? Net nieuw hier op deze site en nog geen idee wat ik ervan kan verwachten.

Interesse in een date met deze 54 jarige vrouw uit Bekegem? Schrijf je gratis in en maak contact met AntoinetteL!
EssyB (54)
54 jarige vrouw uit Lummen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Lummen

Mijn naam is Estelle en ik zie het wel zitten om hier een vriend te vinden en daar gelukkig mee te worden. Het lukt me naar niet om een echte soulmate te vinden en daar ben ik wel echt aan toe nu!

Interesse in een date met deze 54 jarige vrouw uit Lummen? Schrijf je gratis in en maak contact met EssyB!
Revelation (57)
57 jarige vrouw uit Genk zoekt man
Vrouw zoekt Man
Genk

Een zeer mysterieuze dame kom er maar achter kus.

Interesse in een date met deze 57 jarige vrouw uit Genk? Schrijf je gratis in en maak contact met Revelation!
JeaneteG (51)
51 jarige vrouw uit Oisquercq zoekt man
Vrouw zoekt Man
Oisquercq

Een leuke meid die al jaren single is, wil toch eens proberen of een relatie wat is. Want ik voel me wat eenzaam en dat is niet fijn als je nog zo jong en fit bent. Dus gaat het roer om en wil ik iemand leren kennen en zien wat we er van maken.

Interesse in een date met deze 51 jarige vrouw uit Oisquercq? Schrijf je gratis in en maak contact met JeaneteG!
JoySee (51)
51 jarige vrouw uit Wijnegem zoekt man
Vrouw zoekt Man
Wijnegem

Ik ben op zoek naar een leuke vriend om lekkere dingen mee te ondernemen. Maar ook waar ik lekker mee kan sporten en dan bedoel ik niet op de sport school hihi. Ik ben een spontane vrouw die gewoon lekker graag onder de mensen komt maar ook erg ondeugend kan zijn.

Interesse in een date met deze 51 jarige vrouw uit Wijnegem? Schrijf je gratis in en maak contact met JoySee!
LoisLois (54)
54 jarige vrouw uit Koekelberg zoekt man
Vrouw zoekt Man
Koekelberg

Geil maar je hebt toch geen vergrootglas nodig om mijn kutje te vinden, je ziet alles nog goed, en ik hoop dat je je pik ook nog kan laten stijgeren, dus waar wachten we op, moet het 30 graden zijn om met jouw te neuken?

Interesse in een date met deze 54 jarige vrouw uit Koekelberg? Schrijf je gratis in en maak contact met LoisLois!
Boudientje (58)
58 jarige vrouw uit Moorsel zoekt man
Vrouw zoekt Man
Moorsel

Na mijn scheiding is de spanning er een beetje af, heb lekker de tijd gehad voor mezelf, de dingen gedaan die ik wilde doen maar nu toch wel op zoek naar een ondeugende man die mij een beetje in het spannende leven kan leiden en er voor zorgt dat mijn stoute ik weer naar boven komt.

Interesse in een date met deze 58 jarige vrouw uit Moorsel? Schrijf je gratis in en maak contact met Boudientje!
Elyss (52)
52 jarige vrouw uit Brussel zoekt man
Vrouw zoekt Man
Brussel

Ik ben Elyse en ik ben echt iemand die gewoon altijd thuis moet zitten. Kom alleen buiten voor de boodschappen, vooral met dit weer! Mijn werk doe ik vanuit huis en dat is wel wat ik dag en nacht aan het doen ben. Maar ik wil weer s lekker op pad!

Interesse in een date met deze 52 jarige vrouw uit Brussel? Schrijf je gratis in en maak contact met Elyss!
Mia4Men (53)
53 jarige vrouw uit Oeren zoekt man
Vrouw zoekt Man
Oeren

Ik ben artistiek en hou van het schrijven van poëzie en korte verhalen. Gewoon om het zelf ooit terug te lezen. Toen ik geen werk kreeg, ben ik gewoon in het huis bezig geweest met huishoudelijke klusjes en het schoonmaken van mijn huis.

Interesse in een date met deze 53 jarige vrouw uit Oeren? Schrijf je gratis in en maak contact met Mia4Men!
Debaya (58)
58 jarige vrouw uit Evergem zoekt man
Vrouw zoekt Man
Evergem

Fijn dat je de moeite even neemt om mijn profiel te bekijken. Ik ben een dame van 54 en sinds kort alleen. Mijn (ex) heeft me verlaten voor een interessantere vrouw. Maar of dat betekend dat ik helemaal niet interessant ben twijfel ik aan. Volgens mij ben ik namelijk niet. Ik heb veel te bieden en dat geef ik allemaal aan een persoon die het verdiend. Een bijzonder mens en iemand die vind dat ik beter verdien dan wat ik al had. Het zou toch leuk zijn weer wat geluk te vinden in mijn leven. Beginnen doet het ergens. Wat lijkt je een goed begin?

Interesse in een date met deze 58 jarige vrouw uit Evergem? Schrijf je gratis in en maak contact met Debaya!
vogeltje1966 (51)
51 jarige vrouw uit Baarle-Hertog zoekt man
Vrouw zoekt Man
Baarle-Hertog

Mijn naam is Merel, leuke lieve dame van 47 jaar uit Antwerpen. En ik kan je vertellen dat ik een tikkeltje ondeugend ben. Ik lijk misschien braafjes, maar eens het ijs gebroken is kom ik snel wel los hoor.

Interesse in een date met deze 51 jarige vrouw uit Baarle-Hertog? Schrijf je gratis in en maak contact met vogeltje1966!
Trudyl0ve (55)
55 jarige vrouw uit Erpe-Mere zoekt man
Vrouw zoekt Man
Erpe-Mere

Ik ken goede restaurants omdat ik heel graag eet. Ik hou ervan uit te gaan en naar het theater te gaan, wandelingen door de stad zijn spannend, elke dag zie ik iets nieuws. Ik wil dat met iemand delen, ik hoop dat met iemand te vinden.

Interesse in een date met deze 55 jarige vrouw uit Erpe-Mere? Schrijf je gratis in en maak contact met Trudyl0ve!
CooleOma (60)
60 jarige vrouw uit Rumbeke zoekt man
Vrouw zoekt Man
Rumbeke

Ik noem mijzelf dan wel coole oma, maar eigenlijk zou ik mij zelf beter hete oma kunnen noemen. Want mijn poes is altijd zo heet, en vooral kletsnat. Wil je alsjeblieft komen voelen.

Interesse in een date met deze 60 jarige vrouw uit Rumbeke? Schrijf je gratis in en maak contact met CooleOma!
Adoni (57)
57 jarige vrouw uit Etterbeek zoekt man
Vrouw zoekt Man
Etterbeek

Lekker weer vrij, de kinders zijn al volwassen. Nu is t weer lekker tijd voor mij en mij alleen toch? Wie vergezelt me, want alleen is t ook niet leuk toch?

Interesse in een date met deze 57 jarige vrouw uit Etterbeek? Schrijf je gratis in en maak contact met Adoni!
Nonnie (52)
52 jarige vrouw uit Herentals zoekt man
Vrouw zoekt Man
Herentals

Het is niet dat ik thuis iets te kort kom, maar ik wil eens proberen hoe het is om seks te hebben met een andere man. Ik ben nieuwsgierig naar hoe geil een ander mij kan krijgen.

Interesse in een date met deze 52 jarige vrouw uit Herentals? Schrijf je gratis in en maak contact met Nonnie!
DoroDoro (54)
54 jarige vrouw uit Carlsbourg zoekt man
Vrouw zoekt Man
Carlsbourg

Hallo voor iedereen in de online wereld! Ik ben Dorothy, ik ben een aardige, lieve en zorgzame dame. Ik ben gescheiden en heb drie volwassen kinderen. Mijn kinderen en kleinkinderen bezoeken me tijdens weekends en in de vakanties. Maar meestal ben ik alleen en daar wil ik verandering in brengen.

Interesse in een date met deze 54 jarige vrouw uit Carlsbourg? Schrijf je gratis in en maak contact met DoroDoro!
Wiljemij (52)
52 jarige vrouw uit Ingooigem zoekt man
Vrouw zoekt Man
Ingooigem

Het is echt zover, ik had het nooit verwacht, maar de verveling is toegeslagen in mijn leven. Een man die geen zin meer heeft om mij lekker te verwennen, en dan kan je nog zoveel geld hebben. Echte passie koop je daar niet mee. Ik kan niet wachten om weer een lekkere man vast te mogen houden en overal te voelen.

Interesse in een date met deze 52 jarige vrouw uit Ingooigem? Schrijf je gratis in en maak contact met Wiljemij!
ViaVia68 (50)
50 jarige vrouw uit Bunsbeek zoekt man
Vrouw zoekt Man
Bunsbeek

Ik ben eigenlijk wel verslaafd aan seks. Het klinkt dramatisch maar bij elke man die ik tegenkom of spreek, dwalen mijn ogen af naar kruishoogte en begin ik te fantaseren hoe zijn pik er uit ziet en hoe lekker het zou zijn als ik die in mijn mond zou kunnen nemen. En dan heb ik het nog niet eens over een lekker potje neuken.

Interesse in een date met deze 50 jarige vrouw uit Bunsbeek? Schrijf je gratis in en maak contact met ViaVia68!
BonnieL (55)
55 jarige vrouw uit Chanly zoekt man
Vrouw zoekt Man
Chanly

Ik ben een zakenvrouw, ik heb veel emotioneel en financieel te geven. Ik zoek iemand die me geluk kan schenken. Ik ben niet echt gelukkig in mijn leven, want er ontbreekt nog steeds iets en dat is het hebben van iemand aan mijn zijde die mij tijd en aandacht schenkt.

Interesse in een date met deze 55 jarige vrouw uit Chanly? Schrijf je gratis in en maak contact met BonnieL!
HildeMatnhilde (60)
60 jarige vrouw uit Lessen zoekt man
Vrouw zoekt Man
Lessen

Wat kan ik hier vertellen over mezelf? Ik sta niet zo graag in de belangstelling, misschien is het dan niet zo'n goed idee om me op een datingsite in te schrijven maar ik kijk wel wat er gebeurt. Ik sta open voor een leuk contact en we zien wel wat er verder van komt, vriendschap of eventueel een relatie. Ik ben al een paar jaar gescheiden, heb 2 kinderen maar die wonen in het buitenland.

Interesse in een date met deze 60 jarige vrouw uit Lessen? Schrijf je gratis in en maak contact met HildeMatnhilde!
Silucy (51)
51 jarige vrouw uit Gent zoekt man
Vrouw zoekt Man
Gent

Na het overlijden van mijn man vond ik heel veel troost bij mijn buurvrouw. Die troost werd verliefdheid en maakte plaats voor een stiekeme affaire. Het was allemaal leuk en lekker tot dat de buurman er achter kwam. Ik ben nu net verhuist, heb mijn schaapjes goed op het droge. Kan mijzelf ook heel goed redden, maar toch mis ik het gevoel van een warm lichaam tegen mij aan.

Interesse in een date met deze 51 jarige vrouw uit Gent? Schrijf je gratis in en maak contact met Silucy!
Heethaartje (60)
60 jarige vrouw uit Turnhout zoekt man
Vrouw zoekt Man
Turnhout

Zie er jonger uit dan ik ben en krijg daarom dikwijls complimentjes. Netjes gekleed, verzorgd, niet te veel make-up. Voor gelegenheden mag het al wat meer zijn. Een rustig type. Omdat ik een gewone gelukkige vrouw ben , zou ik graag een gewone gelukkige man willen leren kennen , iemand dat niet reikt naar de wolken , niet teveel verwacht van mij omdat hij te hoog wil klimmen , vallen doet pijn , daarom blijf ik met 2 voeten op de bestaande grond staan .

Interesse in een date met deze 60 jarige vrouw uit Turnhout? Schrijf je gratis in en maak contact met Heethaartje!
GeileTina195907 (58)
58 jarige vrouw uit Baasrode zoekt man
Vrouw zoekt Man
Baasrode

Ik heb nooit eigenlijk begrepen waarom er vrouwen zijn die zich zelf niet leuk en aantrekkelijk vinden. Ik heb daar geen last van ik vind mezelf namelijk heel goed eruit zien en zeker nog steeds goed in het laten genieten van een man. Tenminste als je mij ook laat genieten. Alles kan en niets moet. Durf jij een nachtje met mij door te brengen? Of gelijk maar een hele dag?

Interesse in een date met deze 58 jarige vrouw uit Baasrode? Schrijf je gratis in en maak contact met GeileTina195907!
sportylea (50)
50 jarige vrouw uit Deurne zoekt man
Vrouw zoekt Man
Deurne

Ik ben opzoek naar een vast maatje, een vriendschap of meer dan alleen dat. Laten we kijken wat er uit komt. Ik ben Lea, ben gek op het leven, alleen zou dit graag samen willen delen met een man. Ik hou van sporten, en ben graag buiten, hou van uitjes, wandelen en fietsen.

Interesse in een date met deze 50 jarige vrouw uit Deurne? Schrijf je gratis in en maak contact met sportylea!
JolandaBE (53)
53 jarige vrouw uit Limbourg zoekt man
Vrouw zoekt Man
Limbourg

Wat doe ik op een site als deze? Nou, ik ben op zoek naar een afspraakje. Een spannend afspraakje. Ik reis veel en ben net terug uit Egypte. Ik werk onder water. Ja, dat klinkt raar he. Ik doe onderzoek naar dieren die diep in de zee leven. Een marien bioloog. Fantastisch leuk werk! Zelf ben ik vrolijk, positief, hou van een feestje bouwen, liefst bij mij thuis, met goede vrienden.

Interesse in een date met deze 53 jarige vrouw uit Limbourg? Schrijf je gratis in en maak contact met JolandaBE!
Yvette_XXX (55)
55 jarige vrouw uit Meerbeek zoekt man
Vrouw zoekt Man
Meerbeek

Klein en schattig ben ik zeker maar vergis je er niet in hoe ik kan zijn in bed. Als een beest en dat beest hoort er nu wel uit te komen en daar maak ik graag werk van. Ik wil lekkere seks en daar ga ik nu meteen voor.

Interesse in een date met deze 55 jarige vrouw uit Meerbeek? Schrijf je gratis in en maak contact met Yvette_XXX!
Ammmandaaa (53)
53 jarige vrouw uit Londerzeel zoekt man
Vrouw zoekt Man
Londerzeel

Dit kan allemaal voor jou zijn als je het ziet zitten. Een vaste relatie, een man die er voor me is. Gewoon genieten lol maken en seks dat is natuurlijk best belangrijk. Ik hou van stout!

Interesse in een date met deze 53 jarige vrouw uit Londerzeel? Schrijf je gratis in en maak contact met Ammmandaaa!
L1L1 (53)
53 jarige vrouw uit Loonbeek zoekt man
Vrouw zoekt Man
Loonbeek

Ik ben een volwassen vrouw die sensitief, teder en attent is. Ik heb een sterk karakter dus ik wil altijd het hoogst mogelijke bereiken.

Interesse in een date met deze 53 jarige vrouw uit Loonbeek? Schrijf je gratis in en maak contact met L1L1!
diktit (57)
57 jarige vrouw uit Anderlecht zoekt man
Vrouw zoekt Man
Anderlecht

Ik ben leuke getrouwde vrouw van drieënvijftig jaar alleen is het verliefde overgegaan naar houden van en het houden van is weer veranderd in samen leven. Anders gezegd is dat van enkele keren op een dag seksuele gemeenschap naar enkele keren in de maand en nu is dat en enkele keren in een jaar waar ik niet genoeg aan heb.

Interesse in een date met deze 57 jarige vrouw uit Anderlecht? Schrijf je gratis in en maak contact met diktit!
Zonneschijn1958 (59)
59 jarige vrouw uit Turnhout zoekt man
Vrouw zoekt Man
Turnhout

Stefanie is mijn naam. Ik ben 55 jaar woon in Torhout en ben moeder van 2 kinderen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het nogal moeilijk vind om iets over mezelf te vertellen. Als je echt interesse hebt dan hoor ik wel van je en vertel ik je alles over mezelf.

Interesse in een date met deze 59 jarige vrouw uit Turnhout? Schrijf je gratis in en maak contact met Zonneschijn1958!

50+ Vrouwen zoeken een man voor een date

België zit vol met 50+ vrouwen die single zijn en toe zijn aan een nieuwe liefde, relatie en maar al te graag willen daten! Wil jij een date met een alleenstaande vrouw van 50 jaar en ouder, maak vandaag nog je profiel gratis aan via Vrouwzoekman.be en bekijk welke vrouwen nu te benaderen zijn en maak een 50 plus contact. Elke dag melden zich nieuwe vrouwen aan als lid en met zoveel leden is de kans groot dat je snel iemand zult vinden die dezelfde interesses heeft als jou! Bezoek de chat en ontdek snel wie er nu online benaderbaar zijn, spreek andere leden aan in de chat en leer elkaar kennen via een leuk en spannende gesprek. Iemand gevonden die een match is bij jou profiel, spreek dan snel af voor een leuke date!

Vrouwen van 50+ willen daten

Bent u een man die op zoek is naar een vrouw van 50+ om contact mee te maken voor een leuke date! Momenteel zijn er 11640 vrouwen van 50+ zijn nu actief bezig met online dating en nu op zoek naar een man die wilt daten en serieus een nieuwe relatie wilt beginnen en een vrouw zoekt! Ziet u hier iemand waarmee u wel contact wilt maken om beter te leren kennen voor misschien wel een afspraakje, wordt dan gratis lid en maak snel contact met haar en wellicht bloeit er wat leuks uit uw contacten! Alle contacten die je maakt zijn altijd discreet en anoniem! Wissel je gegevens pas uit als je zeker weet dat je elkaar gaat ontmoeten voor een date en spreek altijd af voor je eerste date voor een gezellig kopje koffie of een diner in een restaurant!